Publikavimo data: 2023-12-24
Agurkų krepšeliai su rūkyta lašiša receptas
Lašišos patiekalus galima drąsiai vadinti delikatesais. Todėl nenuostabu, kad ši žuvis naudojama ne tik karštiems patiekalams, bet ir įvairiems užkandžiams, pavyzdžiui, kanapių krepšeliams. Švelnų rūkytos žuvies ir varškės derinį papildo lengva citrinos rūgštelė. Siūlome jums paprastą originalaus užkandžio receptą, kurį paruošite vos per penkiolika minučių!
Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite daržoves ir prieskonines žoleles. Paruoškite stalo paviršių.
Žingsnis 2
Kiekvieną agurką perpjaukite į tris tvarkingus cilindrus ir šaukšteliu išimkite minkštimą maždaug iki cilindro vidurio.
Žingsnis 3
Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Sumaišykite varškę su žolelėmis, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir paskirstykite į agurkų cilindrus.Varškę paprasčiau ir patogiau sumaišyti naudojant blenderį.
Žingsnis 5
Susukite lašišos gabalėlius į ritinėlį ir uždėkite ant sūrio.
Žingsnis 6
Papuoškite krepšelius plonomis krapų šakelėmis ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 7
Patiekite lašišos krepšelius, papuošdami patiekalą šviežios citrinos griežinėliais.
Kategorijos