Publikavimo data: 2024-04-03
Airiška kava su cukranendrių cukrumi.
Airiška kava laikoma ne kavos, o kokteilių gėrimu. Be to, ji įtraukta į Tarptautinės barmenų asociacijos oficialių kokteilių knygą. Profesionalai jį laiko "šiuolaikine klasika".
Žingsnis 1
Paruoškite kavą. Į kavos puodą įpilkite vandens. Supilkite maltą kavą ir pastatykite ant silpnos ugnies. Nuimkite puodą nuo kaitlentės, kai tik paviršiuje susidarys putos.
Žingsnis 2
Pasigaminkite airiškos kavos. Mikrobangų krosnelėje 10 sekundžių pašildykite viskį. Supilkite cukrų ir gerai išmaišykite. Grietinėlę plakite mikseriu, kol ji taps grietinės konsistencijos. Paimkite stiklinę, supilkite į ją saldų viskį, kavą ir ant viršaus supilkite grietinėlę. Nemaišykite.
Kategorijos