Alaus marinatas vištienai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Alaus marinatas vištienai

Vištieną galima skaniai iškepti marinate iš alaus. Jis gerai suminkština ląstelieną, todėl mėsa tampa sultinga ir minkšta. Paukštienai marinuoti geriausiai tinka lengvas silpnas alus. Pavyzdžiui, kvietinės veislės. Tiems, kurie nori ryškesnio skonio, vištieną galite virti gintariniame aluje. Šiame marinato recepte alų papildo Dižono garstyčios, česnakai ir prieskoniai.
Gaminimo laikas
190 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Alaus marinatas vištienai Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Alų sumaišykite su česnaku, raudonėliu, paprika, garstyčiomis ir lauro lapu.

Žingsnis 2

Alaus marinatas vištienai Žingsnis 2
Marinuokite vištieną. Mėsą sumaišykite su alaus marinatu. Uždenkite indą maistine plėvele. Palaikykite šaldytuve bent 3 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, alaus marinatai, marinatai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., česnakų sezonas, kebabų marinatai, receptų knyga, česnakiniai marinuoti agurkai

Kategorijos