Publikavimo data: 2024-06-08
Alaus marinatas vištienai
Vištieną galima skaniai iškepti marinate iš alaus. Jis gerai suminkština ląstelieną, todėl mėsa tampa sultinga ir minkšta. Paukštienai marinuoti geriausiai tinka lengvas silpnas alus. Pavyzdžiui, kvietinės veislės. Tiems, kurie nori ryškesnio skonio, vištieną galite virti gintariniame aluje. Šiame marinato recepte alų papildo Dižono garstyčios, česnakai ir prieskoniai.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Alų sumaišykite su česnaku, raudonėliu, paprika, garstyčiomis ir lauro lapu.
Žingsnis 2
Marinuokite vištieną. Mėsą sumaišykite su alaus marinatu. Uždenkite indą maistine plėvele. Palaikykite šaldytuve bent 3 valandas.
Kategorijos