Publikavimo data: 2023-12-24
Alpių salotos receptas
Įdomios ir neįprastos salotos su mėsa. Jose organiškai dera jautienos, traškių marinuotų agurkėlių ir marinuotų grybų skoniai, kuriuos sėkmingai papildo majonezo padažas. Šios salotos labai universalios - jas galima ruošti ir darbo dieną, ir patiekti svečiams šventiniam stalui. Puiki alternatyva klasikinėms "Olivier" salotoms!
Žingsnis 1
Išdėliokite visus ingredientus ant stalo, kad būtų lengviau paruošti.
Žingsnis 2
Išvirkite bulves ir jas atvėsinkite.
Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite plonais apskritimais.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite didžiąją dalį žalumynų.
Žingsnis 6
Bulves nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite jautieną. Kepkite mėsą apie 10 minučių, atsargiai pamaišydami.
Žingsnis 8
Virtą mėsą, marinuotus grybus, marinuotus agurkus, virtas bulves ir smulkintas žoleles sudėkite į patogų dubenį.
Žingsnis 9
Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 10
Perkelkite salotas į lėkštę ir papuoškite likusiomis žolelių šakelėmis.
Kategorijos