Publikavimo data: 2023-12-25
Apelsinų sausainiai receptas
Apelsininis biskvitas - puikus variantas torto apkepui arba atskiram desertui. Į receptą įeina minimalus produktų kiekis, jį paprasta ir greita paruošti. Biskvitas su apelsinų žievele gaunasi neįtikėtinai kvapnus ir švelnus. Kartą paragavę apelsinų biskvito pyrago, tikrai norėsite jį kepti dar kartą!
Žingsnis 1
Nuplaukite apelsiną, patikrinkite visus reikiamus ingredientus, paruoškite darbo paviršių. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį įmuškite vištų kiaušinius.
Žingsnis 3
Kiaušinius plakite plaktuvu arba mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Į kiaušinius įmaišykite grietinę.
Žingsnis 5
Į dubenį suberkite cukrų.
Žingsnis 6
Į dubenį suberkite persijotus miltus.
Žingsnis 7
Plaktuvu arba mikseriu išplakite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 8
Į tešlą įmaišykite smulkiai supjaustytą apelsino žievelę.
Žingsnis 9
Išmaišykite tešlą ir supilkite ją į kepimo formą, iš anksto išteptą sviestu.
Žingsnis 10
Biskvitą kepkite 20-25 minutes.
Žingsnis 11
Biskvitą patiekite papuoštą cukraus pudra, mėtomis ir šviežiomis uogomis.
Kategorijos