Publikavimo data: 2023-09-16
Armėniškas kebabas
Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Nuplaukite žoleles, nusausinkite jas ant popierinių rankšluosčių ir smulkiai sukapokite. Paruoškite iešmus ir medžio anglis.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Sumaišykite mėsą, svogūnus, brendį, druską, pipirus ir išmaišykite. Mėsą minkykite rankomis bent 15-20 minučių, tada įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.
Žingsnis 3
Suformuokite lulia kebabą. Pamirkykite rankas šiltame vandenyje, iš nedidelio gabalėlio maltos mėsos suformuokite dešrelę ir užmaukite ją ant iešmo. Maltą mėsą tvirtai prispauskite prie iešmo, kad viduje neliktų oro. Naudokite plokščius iešmus, kad lulia kebabas tvirtai laikytųsi.
Žingsnis 4
Kad armėniškas kebabas atrodytų įspūdingai, patiekite jį armėniškai: ant padėklo dėkite salotų lapų, ant jų uždėkite armėniškos pitos, tada ant iešmų suverkite kebabą, pabarstykite kalendromis ir krapais.
Kategorijos