Armėniškas kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-16

Armėniškas kebabas

Gaminimo laikas
280 min.
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Armėniškas kebabas Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Nuplaukite žoleles, nusausinkite jas ant popierinių rankšluosčių ir smulkiai sukapokite. Paruoškite iešmus ir medžio anglis.

Žingsnis 2

Armėniškas kebabas Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Sumaišykite mėsą, svogūnus, brendį, druską, pipirus ir išmaišykite. Mėsą minkykite rankomis bent 15-20 minučių, tada įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Žingsnis 3

Armėniškas kebabas Žingsnis 3
Suformuokite lulia kebabą. Pamirkykite rankas šiltame vandenyje, iš nedidelio gabalėlio maltos mėsos suformuokite dešrelę ir užmaukite ją ant iešmo. Maltą mėsą tvirtai prispauskite prie iešmo, kad viduje neliktų oro. Naudokite plokščius iešmus, kad lulia kebabas tvirtai laikytųsi.

Žingsnis 4

Armėniškas kebabas Žingsnis 4
Kad armėniškas kebabas atrodytų įspūdingai, patiekite jį armėniškai: ant padėklo dėkite salotų lapų, ant jų uždėkite armėniškos pitos, tada ant iešmų suverkite kebabą, pabarstykite kalendromis ir krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos