Aviečių panakota pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-18

Aviečių panakota

Gaminimo laikas
40 min.
Reitingas: 3/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Aviečių panakota Žingsnis 1
Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite išbrinkti 30 minučių. Nuplaukite uogas. Paruoškite blenderį ir tarą.

Žingsnis 2

Aviečių panakota Žingsnis 2
Paruoškite panakota. Sumaišykite grietinėlę su pienu, įberkite 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite. Tuomet į karštą grietinėlės mišinį suberkite išbrinkusią želatiną. Maišykite, kad želatina ištirptų. Supilkite į kremus ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms.

Žingsnis 3

Aviečių panakota Žingsnis 3
Paruoškite aviečių tyrę. Sutrinkite avietes trintuvu. Pertrinkite per sietelį, kad pašalintumėte kauliukus. Suberkite 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir krakmolą. Šiek tiek pašildykite, kad tyrė šiek tiek sutirštėtų.

Žingsnis 4

Aviečių panakota Žingsnis 4
Surinkite panakota. Išimkite šaldytą desertą iš šaldytuvo ir ant viršaus užpilkite aviečių tyrę.

Žingsnis 5

Aviečių panakota Žingsnis 5
Kad desertas atrodytų kaip restorane, papuoškite jį mėtos šakele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertas

Kategorijos