Aviečių panakota pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-18

Aviečių panakota

Gaminimo laikas
40 min.
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aviečių panakota Žingsnis 1
Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite išbrinkti 30 minučių. Nuplaukite uogas. Paruoškite blenderį ir tarą.

Žingsnis 2

Aviečių panakota Žingsnis 2
Paruoškite panakota. Sumaišykite grietinėlę su pienu, įberkite 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite. Tuomet į karštą grietinėlės mišinį suberkite išbrinkusią želatiną. Maišykite, kad želatina ištirptų. Supilkite į kremus ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms.

Žingsnis 3

Aviečių panakota Žingsnis 3
Paruoškite aviečių tyrę. Sutrinkite avietes trintuvu. Pertrinkite per sietelį, kad pašalintumėte kauliukus. Suberkite 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir krakmolą. Šiek tiek pašildykite, kad tyrė šiek tiek sutirštėtų.

Žingsnis 4

Aviečių panakota Žingsnis 4
Surinkite panakota. Išimkite šaldytą desertą iš šaldytuvo ir ant viršaus užpilkite aviečių tyrę.

Žingsnis 5

Aviečių panakota Žingsnis 5
Kad desertas atrodytų kaip restorane, papuoškite jį mėtos šakele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos