Publikavimo data: 2023-09-18
Aviečių panakota
Žingsnis 1
Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite išbrinkti 30 minučių. Nuplaukite uogas. Paruoškite blenderį ir tarą.
Žingsnis 2
Paruoškite panakota. Sumaišykite grietinėlę su pienu, įberkite 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite. Tuomet į karštą grietinėlės mišinį suberkite išbrinkusią želatiną. Maišykite, kad želatina ištirptų. Supilkite į kremus ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms.
Žingsnis 3
Paruoškite aviečių tyrę. Sutrinkite avietes trintuvu. Pertrinkite per sietelį, kad pašalintumėte kauliukus. Suberkite 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir krakmolą. Šiek tiek pašildykite, kad tyrė šiek tiek sutirštėtų.
Žingsnis 4
Surinkite panakota. Išimkite šaldytą desertą iš šaldytuvo ir ant viršaus užpilkite aviečių tyrę.
Žingsnis 5
Kad desertas atrodytų kaip restorane, papuoškite jį mėtos šakele.
Kategorijos