Publikavimo data: 2023-12-24
Avokadų ir tuno salotos receptas
Jei vakarienei nenorite savęs perkrauti, paruoškite salotų su avokadu ir tunu. Jos pagaminamos greitai ir paprastai, o skonis patiks net gurmanui. Avokade bus sveikųjų riebalų, vitaminų A, D, E, K ir antioksidantų. Tunas turi daug baltymų, vitaminų ir omega-3. Puikus pasirinkimas besilaikantiems sveikos mitybos.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves. Nuplaukite salotų mišinį ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Iš tuno nusausinkite visą skystį ir sutrinkite jį šakute.
Žingsnis 2
Neatitirpusias šparagines pupeles sudėkite į verdantį vandenį ir virkite apie 3 minutes. Išmeskite jas į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu, kad sustabdytumėte virimo procesą.
Žingsnis 3
Sutarkuokite laimo žievelę smulkia tarka.
Žingsnis 4
Nulupkite avokadą ir supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais. Apšlakstykite laimo sultimis.
Žingsnis 5
Agurką supjaustykite pusapvaliais griežinėliais arba kubeliais.
Žingsnis 6
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 7
Giliame dubenyje sumaišykite salotų mišinį, vyšninius pomidorus, agurkus, avokadą, šparagines pupeles ir tuną. Įdėkite laimo žievelės. Pagal skonį pagardinkite aliejumi ir vyno actu, druska ir pipirais.
Žingsnis 8
Maišykite. Avokadų ir tuno salotos paruoštos. Mėgaukitės.
Kategorijos