Publikavimo data: 2023-12-24
Barščiai receptas
Barščiai yra puikus sotus karštas pirmasis patiekalas. Pagal šį receptą paruošiama soti ir labai skani sriuba.
Žingsnis 1
Išvirkite jautieną su kaulu. Nepamirškite pašalinti putų. Mėsą virkite apie 2 valandas, patikrinkite šakute, ar minkšta. Sūdykite sultinį pagal skonį.
Žingsnis 2
Išvirkite burokėlius. Patikrinkite šakute, ar minkšti. Atvėsinkite. Tada supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus. Sudėkite juos į sultinį su mėsa.
Žingsnis 4
Nulupkite bulves. Supjaustykite jas kubeliais. Sudėkite į puodą su sultiniu.
Žingsnis 5
Nulupkite morkas. Sutarkuokite morkas. Sudėkite į puodą.
Žingsnis 6
Nulupkite svogūną. Svogūną supjaustykite kubeliais. Sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 7
Daržoves virkite 30 minučių. Tada leiskite barščiams 30 minučių pastovėti. Paruošta.
Žingsnis 8
Patiekite porcijomis. Patiekalą galima paskaninti pipirais ir pagardinti grietine.
Kategorijos