Publikavimo data: 2023-09-12
Blynai su sūriu
Žingsnis 1
Patogiai išdėliokite norimus ingredientus. Sutarkuokite tarkuotą sūrį. Tarkuotą sūrį uždenkite maistine plėvele, kad neišdžiūtų, kol pagaminsite įdarą.
Žingsnis 2
Pradėkite ruošti sūrio blynų tešlą. Paimkite gilų dubenį ir įmuškite į jį kiaušinį. Į jį įberkite druskos ir cukraus. Viską gerai išplakite mikseriu. Visi birūs ingredientai turi ištirpti, mišinys turi būti purus, su daug putų.
Žingsnis 3
Į mišinį greitai supilkite verdantį vandenį ir gerai išmaišykite mikseriu. Tada iš karto supilkite pieną. Taip pat viską išmaišykite mikseriu.
Žingsnis 4
Pagal poreikį į mišinį įberkite valgomosios sodos tai būtina, kad blynai būtų ažūriniai ir su skylutėmis. Palaipsniui į mišinį suberkite persijotus miltus. Svarbu gerai išmaišyti mišinį po kiekvienos miltų dozės (galite naudoti maišytuvą arba tiesiog plaktuvą). Stebėkite tešlos konsistenciją. Ji neturi būti nei skysta, nei tiršta. Atminkite, kad kuo tirštesnė tešla, tuo storesni bus blynai.
Žingsnis 5
Į tešlą supilkite saulėgrąžų aliejų ir dar kartą gerai išmaišykite. tai reikia padaryti būtinai, kad blyneliai nesuliptų.
Žingsnis 6
Dabar galite kepti blynus. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus. Supilkite blynų tešlą ant keptuvės ir paskirstykite ją po visą paviršių. Sumažinkite kaitrą ir leiskite blynams kepti iš pradžių iš vienos pusės, paskui iš kitos maždaug po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės. Blyneliai turėtų iš abiejų pusių pasidaryti auksiniai ir apskrudę. Šį veiksmą pakartokite likusiai tešlai (daugiau aliejaus pilti galite ir nebepradėti). kad neperkeptumėte, paimkite pusę bulvės, į plokščią lėkštę įpilkite aliejaus, šakute pradurkite daržovę ir panardinkite ją į aliejų. Vėliau sviestu pateptą bulvės pusę nuvalykite nuo keptuvės paviršiaus. Tai galima pakartoti, jei blynai pradeda degti
Žingsnis 7
Sūrio blynelius patiekite su grietine, papuoškite žalumynais (krapais ir petražolėmis).
Kategorijos