Publikavimo data: 2023-12-25
Blyneliai su kondensuotu pienu receptas
Saldūs blyneliai su kondensuotu pienu - tikras skanėstas visiems saldumynų mėgėjams. Blynus su kondensuotu pienu galima patiekti su arbata, kava, šiltu pienu arba morseliais. Jei norite subtilesnio ir neįprasto skonio, galite paeksperimentuoti ir į tešlą įmaišyti prieskonių - cinamono ar vanilės.
Žingsnis 1
Pasiruoškite blynams gaminti reikalingus produktus. Įrenkite kepimo vietą.
Žingsnis 2
Kiaušinius įmuškite į gilų dubenį.
Žingsnis 3
Supilkite pieną į dubenį ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Į dubenį supilkite persijotus miltus.
Žingsnis 5
Ištirpinkite sviestą ir įmaišykite į gautą pagrindą kartu su druska.
Žingsnis 6
Plaktuvu išplakite mišinį iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Įkaitintą keptuvę patepkite alyvuogių aliejumi. Supilkite tešlą ant keptuvės. Kepkite blyną vieną minutę ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 8
Apverskite blyną ir kepkite iš kitos pusės, kol apskrus. Taip darykite su visais blynais.
Žingsnis 9
Blynus su kondensuotu pienu patiekite karštus.
Kategorijos