Publikavimo data: 2023-12-24
Blyneliai su kumpiu ir grietinėlės sūriu receptas
Blyneliai su kumpiu ir grietinėlės sūriu - puikus pasirinkimas greitiems ir sotiems pusryčiams visai šeimai. Šį patiekalą labai lengva paruošti, todėl jis puikiai tinka pusryčiams ar vakarienei, taip pat lengvam užkandžiui prie puodelio arbatos. Aštrus kumpis puikiai dera su grietinėlės sūriu ir žolelėmis, o blyneliai su šiuo įdaru būna labai minkšti ir aromatingi.
Žingsnis 1
Pasiimkite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite kiaušinius ir prieskonines žoleles ir paruoškite maisto ruošimo vietą.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį pagrindui ir į jį įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 3
Į dubenį supilkite 300 ml pieno ir sumaišykite su kiaušiniais.
Žingsnis 4
Į gautą mišinį įberkite 150 g miltų.
Žingsnis 5
Vandens vonelėje ištirpinkite sviestą ir supilkite jį į dubenį kartu su druska.
Žingsnis 6
Galite naudoti plaktuvą arba maišytuvą, kad pagrindas taptų vientisas.
Žingsnis 7
Ant ugnies pastatykite keptuvę ir patepkite ją aliejumi. Supilkite mišinį ant keptuvės ir kepkite blyną apie minutę.
Žingsnis 8
Iškepus vienai pusei, apverskite blyną ir kepkite kitą pusę, kol iškeps. Kepkite blynus, kol baigsis tešla.
Žingsnis 9
Paruoškite įdarą. Supjaustykite kumpį juostelėmis.
Žingsnis 10
Sudėkite ir giliame dubenyje sumaišykite smulkintą kumpį, minkštą lydytą sūrį ir žoleles.
Žingsnis 11
Užtepkite įdarą ant blynų.
Žingsnis 12
Susukite blynus į vokus.
Žingsnis 13
Blynelius patiekite karštus su šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos