Publikavimo data: 2023-12-25
Blyneliai su malta mėsa ir pomidorų padažu receptas
Blynai su malta mėsa ir pomidorų padažu - puikus pasirinkimas savarankiškam antrajam patiekalui ar sočiai vakarienei. Norintieji numesti svorio vietoj kiaulienos ir jautienos maltos mėsos gali naudoti kalakutienos faršą. Blyneliai būna labai sotūs ir aromatingi. Rekomenduojame patiekti su žalumynais, pavyzdžiui, krapais!
Žingsnis 1
Nuplaukite vištų kiaušinius, patikrinkite visus reikiamus ingredientus ir paruoškite darbo paviršių.
Žingsnis 2
Kiaušinius atsargiai įmuškite į gilų dubenį.
Žingsnis 3
Supilkite pieną ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Suberkite persijotus miltus.
Žingsnis 5
Sudėkite vandens vonelėje ištirpintą sviestą ir pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 6
Sumaišykite tešlą plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Supilkite tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę. Kepkite blyną ant vidutinės ugnies apie 1 minutę.
Žingsnis 8
Kai blyno apačia apskrus, apverskite jį ir dar 30 sekundžių kepkite iš kitos pusės, kol apskrus. Išimkite blyną iš keptuvės. Kepkite likusius blynus, kol tešla baigsis. Blynai paruošti.
Žingsnis 9
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 10
Įkaitintoje keptuvėje 2-3 minutes pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 11
Į svogūnus sudėkite maltą mėsą.
Žingsnis 12
Maišydami kepkite svogūną ir maltą mėsą 5-7 minutes.
Žingsnis 13
Į maltą mėsą įpilkite pomidorų pastos ir druskos pagal skonį ir išmaišykite.
Žingsnis 14
Užtepkite įdarą ant blynų.
Žingsnis 15
Susukite blynus į vokus.
Žingsnis 16
Blynelius patiekite karštus, papuoštus griežinėliais pjaustytais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos