Žingsnis 1
Išmatuokite visus ingredientus.
Žingsnis 2
Paruoškite blynų tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, pieną, miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Miltus persijokite, kad neliktų gumuliukų, ir praturtinkite deguonimi.
Žingsnis 3
Sumaišykite tešlą plaktuvu iki vientisos masės. Kad būtų patogiau, naudokite mikserį arba maišytuvą.Į tešlą įpilkite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus, kad blyneliai geriau iškeptų.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę. Ištepkite ją augaliniu aliejumi naudodami silikoninį šepetėlį. Į keptuvę įpilkite šiek tiek tešlos ir sukite, kad tešla pasiskirstytų po visą paviršių.
Žingsnis 5
Kepkite blynus ant vidutinės ugnies po 1,5 minutės iš kiekvienos pusės. Paruoštus blynus aptepkite sviestu.
Žingsnis 6
Paruoškite įdarą. Svogūnus smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 7
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite į jį šiek tiek augalinio aliejaus, kad sviestas nesudegtų.
Žingsnis 8
Kepkite svogūną, kol jis taps auksinis, apie 5 minutes. Tada į svogūnus sudėkite maltą mėsą ir kepkite dar 10 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 9
Ant paruošto blyno dėkite šaukštą įdaro.
Žingsnis 10
Susukite blyną į voką. Tą patį padarykite su visais blynais. Baigta.
Žingsnis 11
Blynus patiekite karštus. Ant jų uždėkite gabalėlį sviesto ir pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais. Skanaus.