Blyneliai su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-17

Blyneliai su mėsa

Gaminimo laikas
70 min.
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blyneliai su mėsa Žingsnis 1
Išmatuokite visus ingredientus.

Žingsnis 2

Blyneliai su mėsa Žingsnis 2
Paruoškite blynų tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, pieną, miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Miltus persijokite, kad neliktų gumuliukų, ir praturtinkite deguonimi.

Žingsnis 3

Blyneliai su mėsa Žingsnis 3
Sumaišykite tešlą plaktuvu iki vientisos masės. Kad būtų patogiau, naudokite mikserį arba maišytuvą.Į tešlą įpilkite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus, kad blyneliai geriau iškeptų.

Žingsnis 4

Blyneliai su mėsa Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę. Ištepkite ją augaliniu aliejumi naudodami silikoninį šepetėlį. Į keptuvę įpilkite šiek tiek tešlos ir sukite, kad tešla pasiskirstytų po visą paviršių.

Žingsnis 5

Blyneliai su mėsa Žingsnis 5
Kepkite blynus ant vidutinės ugnies po 1,5 minutės iš kiekvienos pusės. Paruoštus blynus aptepkite sviestu.

Žingsnis 6

Blyneliai su mėsa Žingsnis 6
Paruoškite įdarą. Svogūnus smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 7

Blyneliai su mėsa Žingsnis 7
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite į jį šiek tiek augalinio aliejaus, kad sviestas nesudegtų.

Žingsnis 8

Blyneliai su mėsa Žingsnis 8
Kepkite svogūną, kol jis taps auksinis, apie 5 minutes. Tada į svogūnus sudėkite maltą mėsą ir kepkite dar 10 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 9

Blyneliai su mėsa Žingsnis 9
Ant paruošto blyno dėkite šaukštą įdaro.

Žingsnis 10

Blyneliai su mėsa Žingsnis 10
Susukite blyną į voką. Tą patį padarykite su visais blynais. Baigta.

Žingsnis 11

Blyneliai su mėsa Žingsnis 11
Blynus patiekite karštus. Ant jų uždėkite gabalėlį sviesto ir pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais. Skanaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos