Publikavimo data: 2023-12-25
Blyneliai su mėsa receptas
Rusiški blynai yra universalus produktas, kurį galima patiekti ir kaip pagrindinį patiekalą, ir kaip desertą. Jų įdaras gali būti bet koks. Tačiau vieni skaniausių yra blynai su mėsa. Juos paruošti nėra sudėtinga. Tereikia laikytis šio recepto ir gausite skanų, sotų ir sotų patiekalą visai šeimai. Blyneliai su mėsa puikiai tiks pietums ar vakarienei, taip pat bus puikus priedas prie kavos puodelio per pusryčius.
Žingsnis 1
Išmatuokite visus ingredientus.
Žingsnis 2
Paruoškite blynų tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, pieną, miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Miltus persijokite, kad neliktų gumuliukų, ir praturtinkite deguonimi.
Žingsnis 3
Sumaišykite tešlą plaktuvu iki vientisos masės. Kad būtų patogiau, naudokite mikserį arba maišytuvą.Į tešlą įpilkite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus, kad blyneliai geriau iškeptų.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę. Ištepkite ją augaliniu aliejumi naudodami silikoninį šepetėlį. Į keptuvę įpilkite šiek tiek tešlos ir sukite, kad tešla pasiskirstytų po visą paviršių.
Žingsnis 5
Kepkite blynus ant vidutinės ugnies po 1,5 minutės iš kiekvienos pusės. Paruoštus blynus aptepkite sviestu.
Žingsnis 6
Paruoškite įdarą. Svogūnus smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 7
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite į jį šiek tiek augalinio aliejaus, kad sviestas nesudegtų.
Žingsnis 8
Kepkite svogūną, kol jis taps auksinis, apie 5 minutes. Tada į svogūnus sudėkite maltą mėsą ir kepkite dar 10 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 9
Ant gatavo blyno dėkite šaukštą įdaro.
Žingsnis 10
Susukite blyną į voką. Tą patį padarykite su visais blynais. Baigta.
Žingsnis 11
Blynus patiekite karštus. Ant jų uždėkite gabalėlį sviesto ir pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais. Skanaukite.
Kategorijos