Publikavimo data: 2023-12-25
Braškių smulkmena receptas
Trifle - tai angliškas desertas, kuris pirmą kartą pasirodė XVI a. pabaigoje. Patiekalą labai paprasta paruošti, jis gaminamas iš biskvito gabalėlių, sluoksniuotų su uogomis ir grietinėle. Vietoj biskvito taip pat naudojami sausainiai, džiūvėsėliai ar choux tešla, kurie mirkomi vyne ar kitame alkoholyje. Grietinėlė - vienas svarbiausių ingredientų - tradiciškai naudojama grietinėlė, tačiau galima naudoti bet kokią kitą, pavyzdžiui, iš plaktos grietinėlės. Taip pat naudojami vaisiai, riešutai, džiovinti vaisiai, želė ir daugelis kitų dalykų.
Žingsnis 1
Nuplaukite braškes. Atvėsinkite grietinėlę.
Žingsnis 2
Nupjaukite braškių galiukus, kur yra kotelis. Tada braškes supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Sutrinkite sausainius į trupinius.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite cukraus pudrą ir grietinėlę. Plakite arba maišykite plaktuvu ar mikseriu, kol taps kreminės konsistencijos.
Žingsnis 5
Pusę braškių ir pusę susmulkintų sausainių sudėkite į formeles arba desertines kremavimo formeles.
Žingsnis 6
Ant viršaus uždėkite plaktos grietinėlės.
Žingsnis 7
Ant kremo sudėkite likusias braškes ir sausainius.
Žingsnis 8
Pabarstykite padėklo viršų cukraus pudra. Mėgaukitės.
Kategorijos