Braškių smulkmena receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-12-25

Braškių smulkmena receptas

Trifle - tai angliškas desertas, kuris pirmą kartą pasirodė XVI a. pabaigoje. Patiekalą labai paprasta paruošti, jis gaminamas iš biskvito gabalėlių, sluoksniuotų su uogomis ir grietinėle. Vietoj biskvito taip pat naudojami sausainiai, džiūvėsėliai ar choux tešla, kurie mirkomi vyne ar kitame alkoholyje. Grietinėlė - vienas svarbiausių ingredientų - tradiciškai naudojama grietinėlė, tačiau galima naudoti bet kokią kitą, pavyzdžiui, iš plaktos grietinėlės. Taip pat naudojami vaisiai, riešutai, džiovinti vaisiai, želė ir daugelis kitų dalykų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
31 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Braškės
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių smulkmena receptas Žingsnis 1
Nuplaukite braškes. Atvėsinkite grietinėlę.

Žingsnis 2

Braškių smulkmena receptas Žingsnis 2
Nupjaukite braškių galiukus, kur yra kotelis. Tada braškes supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Braškių smulkmena receptas Žingsnis 3
Sutrinkite sausainius į trupinius.

Žingsnis 4

Braškių smulkmena receptas Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite cukraus pudrą ir grietinėlę. Plakite arba maišykite plaktuvu ar mikseriu, kol taps kreminės konsistencijos.

Žingsnis 5

Braškių smulkmena receptas Žingsnis 5
Pusę braškių ir pusę susmulkintų sausainių sudėkite į formeles arba desertines kremavimo formeles.

Žingsnis 6

Braškių smulkmena receptas Žingsnis 6
Ant viršaus uždėkite plaktos grietinėlės.

Žingsnis 7

Braškių smulkmena receptas Žingsnis 7
Ant kremo sudėkite likusias braškes ir sausainius.

Žingsnis 8

Braškių smulkmena receptas Žingsnis 8
Pabarstykite padėklo viršų cukraus pudra. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos