Publikavimo data: 2023-09-14
Brizolas su faršu
Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus griežinėliais, o pomidorus - apskritimais. Smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles.
Žingsnis 2
Pagardinkite faršą druska ir pipirais ir išmaišykite. Darbo paviršių pabarstykite miltais, sudėkite ant jų faršą ir iškočiokite į 2 mm storio paplotėlį.
Žingsnis 3
Įmuškite 2 kiaušinius, pamerkite į juos maltos mėsos plokštainį, tada dėkite ant įkaitintos keptuvės ir kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Sudėkite pomidorus ir agurkus ant brizolės, pabarstykite sūriu, aptepkite česnakiniu majonezu, tada nukelkite keptuvę nuo ugnies, uždenkite indą dangčiu ir palikite 5 minutes pastovėti.
Žingsnis 5
Suvyniokite brizolę arba perlenkite per pusę ir patiekite.
Kategorijos