Brusketos su juoda duona ir pesto receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-12-24

Brusketos su juoda duona ir pesto receptas

Tradicinis itališkas užkandis, kurio pagrindą sudaro skrudinta duona, o įdaras gali būti beveik bet koks. Šis ypatingas receptas sujungia mūsų šalies gastronominius ypatumus ir autentiškus itališkus ingredientus. Gana neįprasta, paprasta ir labai skanu - būtinai pabandykite tokią brusketą pasigaminti patys!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
284 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Brusketos su juoda duona ir pesto receptas Žingsnis 1
Visus ingredientus išdėliokite ant stalo, kad būtų lengviau paruošti.

Žingsnis 2

Brusketos su juoda duona ir pesto receptas Žingsnis 2
Sūrį ir pomidorą supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Brusketos su juoda duona ir pesto receptas Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite česnako skiltelę.

Žingsnis 4

Brusketos su juoda duona ir pesto receptas Žingsnis 4
Į alyvuogių aliejų suberkite česnaką, įberkite žiupsnelį druskos ir žiupsnelį maltų juodųjų pipirų ir supilkite į įkaitintą keptuvę.

Žingsnis 5

Brusketos su juoda duona ir pesto receptas Žingsnis 5
Kepkite duoną po porą minučių iš abiejų pusių, kol lengvai apskrus.

Žingsnis 6

Brusketos su juoda duona ir pesto receptas Žingsnis 6
Išimkite skrebučius iš keptuvės (atsargiai, ji karšta!), perkelkite ant lentelės ir tolygiai aptepkite pesto padažu.

Žingsnis 7

Brusketos su juoda duona ir pesto receptas Žingsnis 7
Ant padažo paskleiskite sūrį ir pomidorus.

Žingsnis 8

Brusketos su juoda duona ir pesto receptas Žingsnis 8
Brusketas patiekite papuoštas vietinėmis sezoninėmis žolelėmis. Tinka petražolės, krapai, žalieji svogūnai ir bazilikai - naudokite bet kokias šviežias žoleles, kurias rasite ant prekystalio. Tradiciškai brusketų gėrimai patiekiami su vėsiu "Prosecco" arba nealkoholiniu aperityvu "crodino", gaminamu pagal slaptą itališką receptą nuo 1965 m. Nustebinkite savo svečius tikros Italijos skoniais!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos