Publikavimo data: 2023-12-24
Brusketos su juoda duona ir pesto receptas
Tradicinis itališkas užkandis, kurio pagrindą sudaro skrudinta duona, o įdaras gali būti beveik bet koks. Šis ypatingas receptas sujungia mūsų šalies gastronominius ypatumus ir autentiškus itališkus ingredientus. Gana neįprasta, paprasta ir labai skanu - būtinai pabandykite tokią brusketą pasigaminti patys!
Žingsnis 1
Visus ingredientus išdėliokite ant stalo, kad būtų lengviau paruošti.
Žingsnis 2
Sūrį ir pomidorą supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite česnako skiltelę.
Žingsnis 4
Į alyvuogių aliejų suberkite česnaką, įberkite žiupsnelį druskos ir žiupsnelį maltų juodųjų pipirų ir supilkite į įkaitintą keptuvę.
Žingsnis 5
Kepkite duoną po porą minučių iš abiejų pusių, kol lengvai apskrus.
Žingsnis 6
Išimkite skrebučius iš keptuvės (atsargiai, ji karšta!), perkelkite ant lentelės ir tolygiai aptepkite pesto padažu.
Žingsnis 7
Ant padažo paskleiskite sūrį ir pomidorus.
Žingsnis 8
Brusketas patiekite papuoštas vietinėmis sezoninėmis žolelėmis. Tinka petražolės, krapai, žalieji svogūnai ir bazilikai - naudokite bet kokias šviežias žoleles, kurias rasite ant prekystalio. Tradiciškai brusketų gėrimai patiekiami su vėsiu "Prosecco" arba nealkoholiniu aperityvu "crodino", gaminamu pagal slaptą itališką receptą nuo 1965 m. Nustebinkite savo svečius tikros Italijos skoniais!
Kategorijos