Publikavimo data: 2023-12-25
Brusketos su kumpiu ir sūriu receptas
Brusketos - itališkas užkandis, puikiai tinkantis šventiniam stalui, kokteilių vakarėliui ar rafinuotam priėmimui. Brusketos pagrindą sudaro skrudinta, traški duonos riekelė. Šiame recepte pateikiamas brusketos variantas su karštu ir sultingu kumpio, sūrio ir paprikų įdaru. Pikantiškumo suteikia agurkai, raudonasis svogūnas ir česnakas. Paruoškite šią brusketą ir jūsų svečiai ją įvertins.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir česnaką. Nuplaukite paprikas ir išimkite šerdį. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Bagetę supjaustykite 1-1,5 cm storio griežinėliais įstrižai.
Žingsnis 3
Supjaustykite kumpį plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną ir papriką.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite svogūnus ir paprikas 4-5 minutes.
Žingsnis 6
Marinuotą agurką supjaustykite mažais kubeliais, česnaką smulkiai sukapokite, asirą sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 7
Giliame dubenyje sumaišykite apkeptas paprikas ir raudonąjį svogūną, agurkus ir česnakus. Įpilkite majonezo.
Žingsnis 8
Maišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 9
Kumpį dėkite ant bagetės riekelės.
Žingsnis 10
Ant viršaus paskleiskite faršą su paprikomis ir svogūnais, tada pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 11
Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi. Į formą sudėkite brusketas. Kepkite brusketą orkaitėje 10 minučių.
Žingsnis 12
Paruoštą brusketą papuoškite žolelėmis. Gero apetito.
Kategorijos