Publikavimo data: 2023-12-24
Česnakiniai skrebučiai receptas
"Borodino" česnakiniai skrebučiai yra puiki alternatyva parduotuvėje pirktiems džiūvėsėliams ir puikus užkandis prie alaus. Skrebučiai būna kvapnūs ir traškūs. Borodino duonos pikantiškumas ir pikantiškos natos kartu su česnaku ir sviestu sukuria unikalų klasikinį skonį. Keli paprasti žingsniai ir 10 minučių - ir viskas paruošta. Puikus pasirinkimas, jei reikia greito užkandžio per futbolo rungtynes.
Žingsnis 1
Nulupkite česnaką. Nuplaukite krapus ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Supjaustykite duoną 1 cm storio riekelėmis. Jei norite, nupjaukite duonos plutą.
Žingsnis 3
Česnaką išspauskite per česnakų presą arba sutarkuokite.
Žingsnis 4
Gerai įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir išdėliokite borodino duoną.
Žingsnis 5
Kepkite duoną 2-3 minutes, tada apverskite ir kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 6
Padėkite skrebučius ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Tada įtrinkite skrebučius smulkintu česnaku ir pabarstykite druska.
Žingsnis 7
Skrebučiai paruošti. Kruopas patiekite su grietinės padažu. Tam sumaišykite grietinę ir smulkintus krapus, pipirus. Gero apetito.
Kategorijos