Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite daržoves ir salotas, nuplaukite vištienos krūtinėlę ir paruoškite darbo paviršių.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Plokščiu peiliu sutrinkite česnako skilteles.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus. Sudėkite sutrintas česnako skilteles, kad aliejus įgautų česnako skonį.
Žingsnis 5
Supjaustytą vištieną perkelkite į keptuvę.
Žingsnis 6
Kepkite vištieną 7-10 minučių, kol ji iškeps.
Žingsnis 7
Įkaitintoje sausoje keptuvėje paruoškite salotoms skirtus skrebučius.
Žingsnis 8
Pomidorą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 9
Salotų lėkštės dugną išklokite salotomis.Per didelius lapus galima atsitiktinai supjaustyti stambiais gabalėliais.
Žingsnis 10
Perkelkite paruoštą vištieną į salotas.
Žingsnis 11
Perkelkite supjaustytą pomidorą į salotų dubenį.
Žingsnis 12
Sudėkite džiūvėsėlius.
Žingsnis 13
Salotas pagardinkite majonezu.
Žingsnis 14
Salotas papuoškite puse pomidoro, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 15
Patiekite salotas iš karto, kad džiūvėsėliai nesugertų per daug drėgmės ir išliktų traškios. Skanaus!