Cukinija apkepta minkštu sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-12-22

Cukinija apkepta minkštu sūriu

Gaminimo laikas
50 min.
Kalorijos
140 kcal.
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cukinija apkepta minkštu sūriu Žingsnis 1
Cukiniją nuplaukite ir nulupkite odelę. Kiaušinius nuplaukite ir nusausinkite. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Nulupkite česnaką nuo lukšto.

Žingsnis 2

Cukinija apkepta minkštu sūriu Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinius. Įdėkite tarkuoto sūrio, druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Cukinija apkepta minkštu sūriu Žingsnis 3
Česnakus išspauskite per presą. Vėl sumaišykite mišinį iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Cukinija apkepta minkštu sūriu Žingsnis 4
Cukiniją supjaustykite vienodo dydžio juostelėmis. Jei cukinija turi didelių tankių sėklų, geriau jas išimti. Taip paruoštas patiekalas bus minkštesnis.

Žingsnis 5

Cukinija apkepta minkštu sūriu Žingsnis 5
Sudėkite cukinijų griežinėlius ant kepimo skardos. Ant kiekvieno griežinėlio užtepkite sūrio ir kiaušinių mišinio.Prieš kepimą kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, teflonu arba silikoniniu kepimo kilimėliu. Tai neleis kepimo skardai užsiteršti ir lydytam sūriui prilipti.

Žingsnis 6

Cukinija apkepta minkštu sūriu Žingsnis 6
Skardą su cukinijomis pašaukite į įkaitintą 180 ℃ orkaitę maždaug 20-30 minučių. Paruoštas cukinijas švelniame sūrio apkepe galima patiekti su grietine, sumaišyta su smulkintomis žolelėmis. patiekalo paruošimas priklauso nuo viryklės. Įsitikinkite, kad sūris išsilydo ir paruduoja, bet nepradeda degti ir juoduoti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos