Publikavimo data: 2023-12-24
Cukinijų traškučiai receptas
Cukinijų traškučiai yra daug mažiau kaloringi nei traškučiai. Aštrios prieskoninės žolelės ir pikantiška sūrio tešla suteikia šiam patiekalui nenusakomo skonio. Kad šis patiekalas būtų kuo skanesnis ir švelnesnis, rinkitės tik jaunas cukinijas be sėklų ir plona odele. Mėgstantys aštriai gali į tešlą įberti raudonųjų pipirų.
Žingsnis 1
Nuplaukite cukinijas, paruoškite visus reikiamus ingredientus, įjunkite orkaitę ir įkaitinkite ją iki 180 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Cukiniją supjaustykite maždaug 1 cm storio apskritimais.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 4
Perkelkite sūrį ir džiūvėsėlius į gilų dubenį.
Žingsnis 5
Įmaišykite sūrį ir džiūvėsėlius. Pagal skonį įberkite pipirų.
Žingsnis 6
Į gilų dubenį įmuškite du kiaušinius. Pagal skonį įberkite druskos. Plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Cukinijas nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, kad pašalintumėte drėgmės perteklių.
Žingsnis 8
Apvoliokite cukinijas miltuose.
Žingsnis 9
Įmerkite cukinijas į plaktus kiaušinius.
Žingsnis 10
Apvoliokite cukinijas duonos mišinyje.
Žingsnis 11
Sudėkite cukinijas ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 12
Cukinijas kepkite 20-30 minučių.
Žingsnis 13
Cukinijų traškučius patiekite su grietinės padažu. Padažui grietinę sumaišykite su žolelėmis ir trintu česnaku.
Kategorijos