Publikavimo data: 2023-12-24
Duona ir pica receptas
Šis originalus receptas skirtas mėgstantiems eksperimentuoti virtuvėje. Pabandykite į duonos tešlą įmaišyti alyvuogių, alyvuogių, paprikų ir tarkuoto sūrio. Tada turėsite tikrą ir skanią picos duoną. Įdarui skirtus produktus galite keisti kaip tik norite. Įdarą taip pat galite dėti ant tešlos viršaus, kad kepinys būtų panašus į įprastą picą. Tačiau mes pagaminsime paprastesnį variantą ir tešlą sumaišysime su įdaru. Receptas nėra sudėtingas, o gaunasi fantastiškai skanus.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves po tekančiu vandeniu ir nulupkite svogūną. Prieš tai persijokite abiejų rūšių miltus per smulkų sietelį, kad kepiniai būtų puresni. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite 1 šaukštą augalinio aliejaus, sudėkite svogūną ir kepkite 3-4 minutes, kol taps auksinės spalvos.Nuolat maišykite svogūną, kad jis nesudegtų ir nesugadintų pyrago skonio.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite alyvuoges ir papriką.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite vidutine arba smulkia tarka.
Žingsnis 5
Jei reikia, patiekalui skirtus prieskonius sumalkite bet kokiu jums patogiu būdu: grūstuvėje, kavos malūnėlyje arba blenderiu.
Žingsnis 6
Giliame dubenyje sumaišykite abiejų rūšių miltus.
Žingsnis 7
Į miltus suberkite druską, cukrų ir maltus prieskonius.
Žingsnis 8
Supilkite mieles į dubenį ir sumaišykite visus ingredientus. Supilkite šiltą vandenį ir vėl išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 9
Į tešlą sudėkite visas supjaustytas daržoves ir supilkite likusį augalinį aliejų.
Žingsnis 10
Kruopščiai išminkykite tešlą ir suformuokite rutulį. Padėkite ant pergamentinio popieriaus ir palikite šiltoje vietoje 20-30 minučių.
Žingsnis 11
Kai tešla atauš, lengvai iškočiokite ją rankomis į apskritimo formą ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite duoną orkaitėje 30-35 minutes ir leiskite atvėsti. Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo jūsų orkaitės galingumo.
Žingsnis 12
Vietoj įprastos duonos picos duoną patiekite su aromatizuota karšta arbata arba bet kokiu kitu patiekalu.
Kategorijos