Publikavimo data: 2023-12-25
Duona su karamelizuotomis kriaušėmis ir maskarpone receptas
Saldžiosios blauzdeles su karamelizuotomis kriaušėmis ir maskarpone puikiai tinka švediško stalo užkandžiams. Karštos karamelizuotos kriaušės griežinėliai ištirpdo maskarponės sluoksnį ir paverčia jį erdviu, kvapniu kremu. Šis receptas taip pat tinka lengvam užkandžiui prie arbatos ar kavos puodelio. Patiekalą lengva paruošti, jam nereikia ypatingų kulinarinių įgūdžių.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir supjaustykite kriaušę, patikrinkite visus reikiamus ingredientus, susmulkinkite migdolus, paruoškite darbo paviršių.
Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite cukranendrių cukrų. Išmaišykite. Leiskite cukrui ištirpti.
Žingsnis 3
Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą kriaušę.
Žingsnis 4
Kepkite kriaušę iš abiejų pusių po 3-5 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 5
Aptepkite duoną maskarponės sūriu.
Žingsnis 6
Ant duonos viršaus uždėkite kriaušę.
Žingsnis 7
Apibarstykite duoną smulkintais migdolais.
Žingsnis 8
Patiekite su uogomis.
Kategorijos