Publikavimo data: 2023-12-25
Farfalle su raudona žuvimi receptas
Neįprastas pavadinimas "farfalle" slepia gerai žinomus "lankus". Tai viena iš klasikinių itališkų makaronų rūšių, kuri paprastai patiekiama su kreminiais padažais. Farfalle labai tinka su raudonos žuvies gabalėliais ir sūrio padažu. O pagal šį receptą tokį patiekalą paruošti labai paprasta. Išvirkite makaronus ir žuvį ir viską užpilkite kreminiu lydytu sūriu. Kad makaronai būtų pikantiškesni ir gardesni, į juos įberkite česnako ir šviežių petražolių. Skanūs itališki pietūs paruošti!
Žingsnis 1
Nuplaukite lašišos filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nulupkite česnaką. Nuplaukite petražoles ir vyšninius pomidorus. Supilkite makaronų virimo vandenį į didelį puodą ir pastatykite keptuvę ant ugnies. Pagardinkite druska. Į puodą taip pat įpilkite vandens žuviai virti ant ugnies.
Žingsnis 2
Smulkiai sukapokite petražoles ir česnakus.
Žingsnis 3
Vyšnias perpjaukite per pusę.
Žingsnis 4
Kai vanduo puode užvirs, sudėkite į jį lašišos gabalėlius. Šiek tiek pasūdykite ir virkite lašišą 8-10 minučių ant silpnos ugnies. Žuvies sultinio neišmeskite - naudokite jį kitiems patiekalams.
Žingsnis 5
Kai vanduo dideliame puode užvirs, sudėkite makaronus ir virkite pagal ant pakelio nurodytus nurodymus, kol jie taps al dente. Kai makaronai bus paruošti, nusausinkite juos sietelyje; plauti nereikia.Apšlakstykite makaronus augaliniu arba alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Išvirtą žuvį šiek tiek atvėsinkite ir atskirkite mėsą nuo kaulų ir odos.
Žingsnis 7
Paimkite puodą arba gilų dubenį. Į jį sudėkite farfalle ir virtos žuvies gabalėlius.
Žingsnis 8
Į makaronus sudėkite lydytą sūrį, žoleles ir smulkintą česnaką. Įkaitinkite keptuvę su 1 valgomuoju šaukštu augalinio aliejaus.1 minutę pakepinkite susmulkintą česnaką, sudėkite farfalle, žuvį, lydytą sūrį ir žoleles. Dėl keptuvėje pakepintų makaronų skonis dar labiau išryškės.
Žingsnis 9
Paruoštus makaronus papuoškite vyšniniais pomidorais. Mėgaukitės.
Kategorijos