Publikavimo data: 2023-09-13
Faršas grietinėlės padaže
Žingsnis 1
Paimkite paruoštos maltos mėsos arba pasigaminkite patys. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Sūrį sutarkuokite smulkia arba vidutinio smulkumo tarka.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite faršą, druską ir pipirus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Įkaitinkite kitą keptuvę ir įdėkite sviestą. Supilkite grietinėlę ir suberkite tarkuotą sūrį. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų, sudėkite česnaką ir užvirinkite padažą. Jis turėtų šiek tiek sutirštėti.
Žingsnis 4
Supilkite grietinėlės padažą į keptuvę su malta mėsa ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.
Žingsnis 5
Patiekite patiekalą apibarstytą tarkuotu sūriu.
Kategorijos