Faršas grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-13

Faršas grietinėlės padaže

Gaminimo laikas
60 min.
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Faršas grietinėlės padaže Žingsnis 1
Paimkite paruoštos maltos mėsos arba pasigaminkite patys. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Sūrį sutarkuokite smulkia arba vidutinio smulkumo tarka.

Žingsnis 2

Faršas grietinėlės padaže Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite faršą, druską ir pipirus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Faršas grietinėlės padaže Žingsnis 3
Įkaitinkite kitą keptuvę ir įdėkite sviestą. Supilkite grietinėlę ir suberkite tarkuotą sūrį. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų, sudėkite česnaką ir užvirinkite padažą. Jis turėtų šiek tiek sutirštėti.

Žingsnis 4

Faršas grietinėlės padaže Žingsnis 4
Supilkite grietinėlės padažą į keptuvę su malta mėsa ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.

Žingsnis 5

Faršas grietinėlės padaže Žingsnis 5
Patiekite patiekalą apibarstytą tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos