Graikiškų salotų padažas namuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Graikiškų salotų padažas namuose

Garsiausias salotų padažas yra majonezas. Jį, kaip ir bet kurį kitą padažą, sudaro kelios sudedamosios dalys. Klasikinės graikiškos salotos gardinamos padažu, pagamintu iš alyvuogių aliejaus ir citrinų sulčių. Graikiškos salotos labai panašios į vasarines salotas. Jose taip pat naudojami švieži agurkai ir pomidorai. Patiekalas skiriasi tik tuo, kad jame yra alyvuogių ir sūrio.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
589 kcal.
Riebalai
64 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Graikiškų salotų padažas namuose Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 2

Graikiškų salotų padažas namuose Žingsnis 2
Nedideliame, bet giliame dubenyje sumaišykite džiovintą raudonėlį, maltus juoduosius pipirus, druską ir česnaką.

Žingsnis 3

Graikiškų salotų padažas namuose Žingsnis 3
Įpilkite citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Graikiškų salotų padažas namuose Žingsnis 4
Supilkite į gražų, patogų indą ir galite mėgautis graikiškomis salotomis su padažu namuose. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos