Greitai marinuoti kopūstai su burokėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Greitai marinuoti kopūstai su burokėliais

Gaminimo laikas
435 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
47 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitai marinuoti kopūstai su burokėliais Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus griežinėliais. Kopūstų lapus supjaustykite stambiais gabalais. Geriau neperpjauti viso kopūsto iš karto, geriau kiekį reguliuoti dedant daržoves į stiklainį.

Žingsnis 2

Greitai marinuoti kopūstai su burokėliais Žingsnis 2
Sudėkite daržoves sluoksniais į išplautą stiklainį. Supjaustytas morkas, burokėlius ir česnakus padalykite į 3 dalis. Pradėkite nuo kopūstų sluoksnio. Sluoksnį sutankinkite ir sudėkite česnakus, tada morkas ir burokėlius. Vėl pradėkite iš naujo, kartokite sluoksnius ir kiekvieną jų sutankinkite. Viršutinis sluoksnis turi būti kopūstai. Ant viršaus užpilkite 3 šaukštus saulėgrąžų aliejaus.

Žingsnis 3

Greitai marinuoti kopūstai su burokėliais Žingsnis 3
Paruoškite marinatą ir supilkite jį į stiklainius. Marinatui paruošti į puodą įpilkite vandens, suberkite druską ir cukrų. Pradėkite virti ir supilkite actą. Užvirinkite ir supilkite į stiklainius su daržovėmis. Uždenkite dangteliu ir palikite atvėsti kambario temperatūroje. Tada marinatą 7-10 valandų padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos