Publikavimo data: 2023-12-25
Grissini su česnakiniu sviestu receptas
Italijoje populiarus patiekalas "Grissini" - tai plonos duonos lazdelės. Jos gali būti apibarstytos sūriu arba žolelėmis, daržovių gabalėliais ar sėklomis. Grissini ruošiami kuo greičiau, nes šiam receptui galite naudoti pirktinę sluoksniuotą tešlą. Šiuos kepinius galima valgyti beveik su viskuo - su sultiniu ar grietinėlės sriuba, bet kokiu gėrimu, kaip užkandį ar nedidelius pietus.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 180 °C, nuplaukite prieskonines žoleles, paruoškite darbo paviršių.
Žingsnis 2
Alyvuogių aliejų ir nuluptas česnako skilteles sudėkite į maišytuvo indą.
Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką trintuvu ir suplakite aliejų su česnaku bei sausomis žolelėmis iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Sluoksniuotą tešlą aštriu peiliu perpjaukite į tris ilgas juostas.
Žingsnis 5
Atsargiai formuokite tešlos juosteles į spirales.
Žingsnis 6
Tešlos spirales dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Iš visų pusių aptepkite česnakiniu aliejumi.
Žingsnis 7
Kepkite grissini 15-20 minučių.
Žingsnis 8
Patiekite grissini su šviežiomis žolelėmis ir grietine.
Kategorijos