Grissini su česnakiniu sviestu receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-12-25

Grissini su česnakiniu sviestu receptas

Italijoje populiarus patiekalas "Grissini" - tai plonos duonos lazdelės. Jos gali būti apibarstytos sūriu arba žolelėmis, daržovių gabalėliais ar sėklomis. Grissini ruošiami kuo greičiau, nes šiam receptui galite naudoti pirktinę sluoksniuotą tešlą. Šiuos kepinius galima valgyti beveik su viskuo - su sultiniu ar grietinėlės sriuba, bet kokiu gėrimu, kaip užkandį ar nedidelius pietus.
Gaminimo laikas
27 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
478 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
38 g
Angliavandeniai
29 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grissini su česnakiniu sviestu receptas Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 180 °C, nuplaukite prieskonines žoleles, paruoškite darbo paviršių.

Žingsnis 2

Grissini su česnakiniu sviestu receptas Žingsnis 2
Alyvuogių aliejų ir nuluptas česnako skilteles sudėkite į maišytuvo indą.

Žingsnis 3

Grissini su česnakiniu sviestu receptas Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką trintuvu ir suplakite aliejų su česnaku bei sausomis žolelėmis iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Grissini su česnakiniu sviestu receptas Žingsnis 4
Sluoksniuotą tešlą aštriu peiliu perpjaukite į tris ilgas juostas.

Žingsnis 5

Grissini su česnakiniu sviestu receptas Žingsnis 5
Atsargiai formuokite tešlos juosteles į spirales.

Žingsnis 6

Grissini su česnakiniu sviestu receptas Žingsnis 6
Tešlos spirales dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Iš visų pusių aptepkite česnakiniu aliejumi.

Žingsnis 7

Grissini su česnakiniu sviestu receptas Žingsnis 7
Kepkite grissini 15-20 minučių.

Žingsnis 8

Grissini su česnakiniu sviestu receptas Žingsnis 8
Patiekite grissini su šviežiomis žolelėmis ir grietine.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos