Grybų guliašas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-11

Grybų guliašas

Gaminimo laikas
40 min.
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Grybų guliašas Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškime visus ingredientus. Pradėkime nuo svogūno, supjaustykite jį plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Grybų guliašas Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite mažais kubeliais arba plonomis juostelėmis.

Žingsnis 3

Grybų guliašas Žingsnis 3
Morkas reikia supjaustyti gana smulkiai.

Žingsnis 4

Grybų guliašas Žingsnis 4
Jei naudojate mažus pievagrybius, galite juos ne pjaustyti arba supjaustyti į keturias dalis.

Žingsnis 5

Grybų guliašas Žingsnis 5
Pomidorą galima supjaustyti griežinėliais bet kokiu jums patinkančiu būdu.Troškinimo metu pomidoras suminkštės ir gatavame patiekale neliks sveikų gabalėlių.

Žingsnis 6

Grybų guliašas Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir lengvai pakepinkite svogūną. Kepkite, kol taps skaidrūs, tada sudėkite paprikas ir morkas. Kepkite, kol morkos šiek tiek suminkštės, o tai užtruks apie 2 minutes.

Žingsnis 7

Grybų guliašas Žingsnis 7
Tada į keptuvę sudėkite grybus ir pomidorus. Viską gerai išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Virkite ant vidutinės ugnies, kol grybai išleis sultis. Tada nuimkite dangtį ir išgarinkite visą skystį.

Žingsnis 8

Grybų guliašas Žingsnis 8
Sumažinkite ugnį ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite, kol grybai ir daržovės pasidengs miltais. Taip užtikrinama vientisa guliašo konsistencija.

Žingsnis 9

Grybų guliašas Žingsnis 9
Galiausiai įpilkite apie 200 ml vandens ir pabarstykite guliašą smulkintais žaliaisiais svogūnais. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies apie 5 minutes.

Žingsnis 10

Grybų guliašas Žingsnis 10
Grybų guliašas visada patiekiamas karštas. Šaltame guliaše miltai sulimpa, todėl patiekalas tampa neskanus ir ne toks patrauklus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai

Kategorijos