Publikavimo data: 2023-09-16
Humusas su avokadu
Žingsnis 1
Išmirkykite avinžirnius per naktį. Nuplaukite ir nulupkite avokadą, išimkite kauliuką, minkštimą supjaustykite griežinėliais. Nuplaukite citriną ir iš pusės jos išspauskite sultis.
Žingsnis 2
Paruoškite avinžirnius. Avinžirnius 2 valandas virkite pasūdytame vandenyje ir pašalinkite luobeles. Norėdami greitai išvalyti, iškart po virimo avinžirnius sudėkite į dubenį su ledu. Dėl staigaus temperatūros pokyčio ankštinių daržovių luobelės tiesiog atšoka nuo lukštų.
Žingsnis 3
Paruoškite humusą. Avinžirnius sutrinkite trintuvu, tada sudėkite nulupto avokado skilteles ir dar kartą suplakite. Įpilkite citrinos sulčių, žiros ir druskos pagal skonį ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Avokadų humusą pabarstykite sezamo sėklomis ir patiekite su traškia duona.
Kategorijos