Įdaryti džiūvėsiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Įdaryti džiūvėsiai

Šį receptą gavau iš savo močiutės. Ji šventiniam stalui ruošdavo įdarytus sausainius. Šis patiekalas pasirodė toks paprastas ir skanus, kad jį gaminu ir darbo dienomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
326 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti džiūvėsiai Žingsnis 1
Suminkštinkite džiūvėsius 2 minutes užpildami juos šiltu vandeniu arba šiltu pienu.

Žingsnis 2

Pagal skonį pagardinkite maltą mėsą druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Į negilų dubenį įmuškite 2 kiaušinius ir suplakite šakute.

Žingsnis 4

Įdaryti džiūvėsiai Žingsnis 4
Įdarykite džiūvėsėlius malta mėsa, pamirkykite į kiaušinį ir siųskite į keptuvę, įkaitintą su trupučiu saulėgrąžų aliejaus.

Žingsnis 5

Įdaryti džiūvėsiai Žingsnis 5
Apkepkite iš dviejų pusių po 2 minutes, sudėkite į puodą, įpilkite 25 ml vandens ir 4 minutes troškinkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, jūsų receptai, per 30 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, džiovinimas, įdaryti patiekalai

Kategorijos