Publikavimo data: 2025-08-20
Įdaryti džiūvėsiai
Šį receptą gavau iš savo močiutės. Ji šventiniam stalui ruošdavo įdarytus sausainius. Šis patiekalas pasirodė toks paprastas ir skanus, kad jį gaminu ir darbo dienomis.
Žingsnis 1
Suminkštinkite džiūvėsius 2 minutes užpildami juos šiltu vandeniu arba šiltu pienu.
Žingsnis 2
Pagal skonį pagardinkite maltą mėsą druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Į negilų dubenį įmuškite 2 kiaušinius ir suplakite šakute.
Žingsnis 4
Įdarykite džiūvėsėlius malta mėsa, pamirkykite į kiaušinį ir siųskite į keptuvę, įkaitintą su trupučiu saulėgrąžų aliejaus.
Žingsnis 5
Apkepkite iš dviejų pusių po 2 minutes, sudėkite į puodą, įpilkite 25 ml vandens ir 4 minutes troškinkite ant silpnos ugnies.
Kategorijos