Įdaryti grybai su suluguni, česnakais ir aitriosiomis paprikomis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-12-24

Įdaryti grybai su suluguni, česnakais ir aitriosiomis paprikomis receptas

Gruziniško stiliaus įdaryti grybai su suluguni, česnakais ir aitriosiomis paprikomis - paprastas, bet labai skanus patiekalas. Grybai būna minkšti, sultingi, sūris būna tirštas, o aitrioji paprika recepte suteikia aštrumo. Užkandžio aštrumą galima keisti mažinant arba pridedant pipirų. Šį patiekalą galima patiekti ir per kasdienę vakarienę, ir juo papuošti šventinį stalą.
Gaminimo laikas
37 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti grybai su suluguni, česnakais ir aitriosiomis paprikomis receptas Žingsnis 1
Grybus gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, pašalinkite visus nešvarumus nuo kepurėlių išorės ir vidaus. Nuplaukite petražoles ir aitriąsias paprikas ir nusausinkite. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių pagal Celsijų.

Žingsnis 2

Įdaryti grybai su suluguni, česnakais ir aitriosiomis paprikomis receptas Žingsnis 2
Nuo kiekvieno grybo pašalinkite kotelį.

Žingsnis 3

Įdaryti grybai su suluguni, česnakais ir aitriosiomis paprikomis receptas Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 4

Įdaryti grybai su suluguni, česnakais ir aitriosiomis paprikomis receptas Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite petražoles.

Žingsnis 5

Įdaryti grybai su suluguni, česnakais ir aitriosiomis paprikomis receptas Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite sūrį, petražoles, majonezą ir česnaką.

Žingsnis 6

Įdaryti grybai su suluguni, česnakais ir aitriosiomis paprikomis receptas Žingsnis 6
Susmulkinkite aitriąją papriką, suberkite į sūrio įdarą, pagal skonį įberkite druskos, pipirų, įpilkite truputį vandens, gerai išmaišykite.

Žingsnis 7

Įdaryti grybai su suluguni, česnakais ir aitriosiomis paprikomis receptas Žingsnis 7
Į kiekvieną grybo kepurėlę dėkite po šaukštą sūrio įdaro. Dėkite kepurėles ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir siųskite jas į 220 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Užkandis paruoštas!

Žingsnis 8

Įdaryti grybai su suluguni, česnakais ir aitriosiomis paprikomis receptas Žingsnis 8
Įdaryti grybai tinka ir karšti, ir atšaldyti. Patiekite papuošę kiekvieną kepurėlę smulkintomis petražolėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos