Japoniškos daržovių salotos receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-12-24

Japoniškos daržovių salotos receptas

Japoniškos salotos iš šviežių daržovių, obuolių ir jūros dumblių puikiai tinka Azijos virtuvės mėgėjams. Patiekale nėra nieko nereikalingo, todėl jis yra lengvas ir tinka sveikai mitybai. Kad japoniškos salotos atrodytų tvarkingiau, pasistenkite ingredientus supjaustyti tuo pačiu šiaudeliu. Tai galite padaryti naudodami daržovių pjaustyklę arba korėjietišką morkų tarką.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
80 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Japoniškos daržovių salotos receptas Žingsnis 1
Nuplaukite, nusausinkite ir nulupkite obuolį bei daržoves.

Žingsnis 2

Japoniškos daržovių salotos receptas Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plonais žiedais. Obuolį, morką ir marinuotą agurką supjaustykite šiaudeliais.Agurką nulupkite, kad būtų minkštesnis.

Žingsnis 3

Japoniškos daržovių salotos receptas Žingsnis 3
Perkelkite visus susmulkintus ingredientus į dubenį. Įdėkite jūros dumblių ir sumaišykite salotas.

Žingsnis 4

Japoniškos daržovių salotos receptas Žingsnis 4
Į dubenį supilkite alyvuogių aliejų. Supilkite sojų padažą ir citrinos sultis. Padažą gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Japoniškos daržovių salotos receptas Žingsnis 5
Supilkite japoniškas salotas ant padažo ir išmaišykite. Įdėkite indą į šaldytuvą ir palikite 15-20 minučių, kad pritrauktų.

Žingsnis 6

Japoniškos daržovių salotos receptas Žingsnis 6
Išdėliokite japoniškas salotas grietinėlėje arba plove ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos