Publikavimo data: 2023-12-24
Japoniškos daržovių salotos receptas
Japoniškos salotos iš šviežių daržovių, obuolių ir jūros dumblių puikiai tinka Azijos virtuvės mėgėjams. Patiekale nėra nieko nereikalingo, todėl jis yra lengvas ir tinka sveikai mitybai. Kad japoniškos salotos atrodytų tvarkingiau, pasistenkite ingredientus supjaustyti tuo pačiu šiaudeliu. Tai galite padaryti naudodami daržovių pjaustyklę arba korėjietišką morkų tarką.
Žingsnis 1
Nuplaukite, nusausinkite ir nulupkite obuolį bei daržoves.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plonais žiedais. Obuolį, morką ir marinuotą agurką supjaustykite šiaudeliais.Agurką nulupkite, kad būtų minkštesnis.
Žingsnis 3
Perkelkite visus susmulkintus ingredientus į dubenį. Įdėkite jūros dumblių ir sumaišykite salotas.
Žingsnis 4
Į dubenį supilkite alyvuogių aliejų. Supilkite sojų padažą ir citrinos sultis. Padažą gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Supilkite japoniškas salotas ant padažo ir išmaišykite. Įdėkite indą į šaldytuvą ir palikite 15-20 minučių, kad pritrauktų.
Žingsnis 6
Išdėliokite japoniškas salotas grietinėlėje arba plove ir patiekite.
Kategorijos