Publikavimo data: 2023-12-24
Jautiena ir sūris receptas
Šiandien siūlome jums pasigaminti jautienos, keptos po sūrio padažu. Pagal šį receptą pagaminta mėsa įgauna tikro naminio patiekalo skonį ir gali tapti kiekvienos šeimininkės firminiu skanėstu. Prireiks nemažai laiko, kad jautiena taptų kuo minkštesnė ir tirpstanti, tačiau galime užtikrinti, kad rezultatas garantuotai pranoks visus įmanomus lūkesčius! Jautiena su sūriu yra patiekalas, kuris puikiai tinka tiek šeimos pietums, tiek šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Išmatuokite ir paruoškite visus reikiamus ingredientus. Česnaką nulupkite, sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 3
Jautieną supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, į sultinį įmeskite lauro lapą ir juodųjų pipirų žirnelius.
Žingsnis 4
Kelias minutes pakepinkite česnaką augaliniame aliejuje.
Žingsnis 5
Į puodą supilkite mėsos sultinį, sudėkite grietinę, gerai išmaišykite ingredientus ir užvirinkite padažą.
Žingsnis 6
Kai užvirs, į keptuvę sudėkite pusę virto sūrio, padažą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Troškinkite keptuvės turinį, kol sūris visiškai ištirps.
Žingsnis 7
Kepimo formą ištepkite sviestu, sudėkite į ją atvėsusią mėsą, užpilkite padažu ir pabarstykite kita puse sūrio.
Žingsnis 8
Jautieną 15-20 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 9
Papuoškite patiekalą žolelių lapeliais ir lėkštės kraštuose išdėliokite pomidorų griežinėlius.
Kategorijos