Publikavimo data: 2023-09-11
Jautienos guliašas su padažu
Žingsnis 1
Supjaustykite jautienos filė dideliais, bet plonais griežinėliais.Kai kuriuose receptuose jautiena pjaustoma ilgomis juostelėmis, tačiau jūs patys nuspręsite, kaip jums bus patogiau ir skaniau.
Žingsnis 2
Pirmiausia mėsą apkepkite ant didelės ugnies augaliniame aliejuje, šiek tiek pasūdykite ir papipirinkite jautieną, kad mėsa būtų skanesnė.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedų.
Žingsnis 4
Į jautieną suberkite paruoštus svogūnus ir viską kartu kepkite dar 5 minutes, kad svogūnai taip pat paruduotų.
Žingsnis 5
Į keptuvę su mėsa supilkite miltus, sumažinkite ugnį, kelis kartus pamaišykite, kad miltai gerai padengtų mėsą.
Žingsnis 6
Į jautieną sudėkite pomidorų pastą, supilkite vandenį ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol mėsa suminkštės.
Žingsnis 7
Jautienos guliašas su padažu bus paruoštas per 50 minučių, tik troškinkite jį ant silpnos ugnies, kad padažas neišvirtų.Likus 5 minutėms iki virimo įdėkite lauro lapą, kad pagerintumėte padažo skonį.Patiekite paruoštą guliašą su mėgstamu garnyru ir žalumynais.
Kategorijos