Publikavimo data: 2023-11-02
Juodųjų serbentų kisielius
Žingsnis 1
Išimkite uogas iš šaldiklio ir leiskite joms atšilti kambario temperatūroje. Nusausinkite susidariusį skystį.
Žingsnis 2
Supilkite uogas į puodą, užpilkite vandeniu. Pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir maišydami virkite uogas apie 10 minučių.
Žingsnis 3
Atskirame inde krakmolą praskieskite 2 valgomaisiais šaukštais vandens.
Žingsnis 4
Į keptuvę su uogomis supilkite cukrų ir citrinos sultis. Tada nuolat maišydami supilkite atskiestą krakmolą ir kaitinkite dar 1-2 minutes.
Žingsnis 5
Išjunkite ugnį, leiskite kisielius šiek tiek atvėsti ir išpilstykite į puodelius.Galite įdėti rūgpienį į šaldytuvą ir patiekti atšaldytą.
Žingsnis 6
Prie kisieliaus pateikite minkštų avižinių sausainių.
Kategorijos