Publikavimo data: 2024-02-03
Kakavos karštas šokoladas receptas
Karštas šokoladas yra populiarus gėrimas, mėgstamas visame pasaulyje. Paprastai jis gaminamas iš pieno arba vandens ir ištirpintų šokolado plytelių arba kakavos. Pagal šį receptą pagamintą karštą šokoladą galima patiekti pusryčiams arba desertui.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių.
Žingsnis 2
Sausus ingredientus sudėkite į puodą.
Žingsnis 3
Į sausus ingredientus įpilkite 100 ml vandens ir virkite, kol cukrus ištirps.
Žingsnis 4
Supilkite dar 100 ml vandens ir gerai išmaišykite karštą šokoladą.
Žingsnis 5
Atsargiai supilkite pieną.
Žingsnis 6
Sumaišykite iki vientisos masės ir užvirinkite.
Žingsnis 7
Leiskite karštam šokoladui šiek tiek atvėsti ir patiekite. Gero apetito!
Žingsnis 8
Karštą šokoladą patiekite su plaktos grietinėlės kepurėle, apibarstytą smulkintais riešutais ir kakavos milteliais.
Kategorijos