Publikavimo data: 2023-09-13
Kalakutienos filė su cukinijomis keptuvėje
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite kalakutienos filė, bazilikus, cukinijas, paprikas, vyšninius pomidorus ir agurkus. Nulupkite cukiniją ir morką, o iš paprikos pašalinkite kotelius ir sėklas. Nulupkite svogūną ir česnaką ir nuplaukite. Supjaustykite agurką plonais griežinėliais. Paruoškite keptuvę su aliejumi.
Žingsnis 2
Paruoškite maistą. Kalakutienos filė supjaustykite maždaug 2 cm gabaliukais, sudėkite į dubenį, pasūdykite ir palikite 30 minučių pailsėti. Cukiniją, morką ir papriką supjaustykite 1,5 x 1,5 cm dydžio kubeliais, svogūną supjaustykite ketvirčiais, česnaką ir baziliką susmulkinkite.
Žingsnis 3
Paruoškite kalakutieną ir cukiniją. Į keptuvę sudėkite svogūną ir kepkite 3 minutes, tada sudėkite morkas ir kepkite 10 minučių. Į daržoves sudėkite mėsą ir maišydami kepkite 15 minučių. Tada sudėkite papriką ir cukiniją ir viską kartu troškinkite apie 5 minutes. Supilkite vandenį, sudėkite česnakus ir bazilikus ir virkite, kol daržovės suminkštės, o vanduo išgaruos, apie 25 minutes.
Žingsnis 4
Sudėkite kalakutieną ir cukinijas į serviravimo lėkštę. Ant viršaus išdėliokite agurkų griežinėlius, o viduryje - vyšninius pomidorus.
Kategorijos