Publikavimo data: 2023-09-18
Kalakutienos troškinys
Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite daržoves: svogūnus, morkas, bulves, paprikas.
Žingsnis 2
Keptuvėje ant augalinio aliejaus pirmiausia apkepkite svogūną, tada bulves, morkas, pipirus.
Žingsnis 3
Supjaustykite kalakutieną nedideliais gabalėliais ir apvoliokite miltuose.
Žingsnis 4
Palikite daržoves kepti keptuvėje, bet perkelkite jas į kraštą. Ant atlaisvinto krašto padėkite kalakutą ir užpilkite aliejumi.
Žingsnis 5
Po kurio laiko viską sumaišykite, sudėkite sviestą, pomidorų pastą, maltą saldžiąją papriką, sausą mairūną ir vandenį.
Žingsnis 6
Norėdami sutirštinti troškinį, sumaišykite kambario temperatūros sviestą ir miltus.
Žingsnis 7
Viską sutrinkite ir, gerai išmaišę, sudėkite į troškinį.
Žingsnis 8
Palikite troškinį virti ant silpnos ugnies 20-30 minučių. Likus 10 minučių iki patiekalo paruošimo, sudėkite konservuotas raudonąsias pupeles ir viską išmaišykite.
Kategorijos