Publikavimo data: 2023-12-24
Kanapės su vištiena ir džiovintomis slyvomis, keptomis džiūvėsėliuose receptas
Kanapės - tai ant iešmelių suverti nedideli sumuštiniai. Toks patiekalas puikiai tinka, jei norite surengti vakarienę su daugybe originalių užkandžių. Iki šiol kanapės laikomos atskiru patiekalu, kurio gaminimo būdų yra labai daug. Pavyzdžiui, kanapės su vištiena ir džiovintomis slyvomis - sotus karštas pikantiško skonio užkandis jūsų atostogoms!
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, paruoškite darbo paviršių.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Kruopščiai nuplaukite džiovintas slyvas.
Žingsnis 4
Dėkite džiovintas slyvas ant lėkštės ir nusausinkite.
Žingsnis 5
Vieną ar dvi slyvų uogas suvyniokite į vištienos filė ir užmaukite ant iešmo, kad kanapės išlaikytų formą.
Žingsnis 6
Giliame dubenyje sumaišykite pieną, papriką ir pipirus ir į šį mišinį pamerkite kanapių iešmelius.
Žingsnis 7
Sumaišykite džiūvėsėlius su paprika ir pagardinkite druska.
Žingsnis 8
Kruopščiai apvoliokite kanapes mišinyje.
Žingsnis 9
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite kanapes.
Žingsnis 10
Kepkite kanapes 5-7 minutes, kol taps auksinės spalvos. Nepamirškite apversti iešmelių, kad jie tolygiai apkeptų iš visų pusių.
Žingsnis 11
Perkelkite kanapes ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
Žingsnis 12
Dėkite kanapes į lėkštę.
Žingsnis 13
Paruoškite paprastą ir skanų padažą, sumaišydami kečupą ir majonezą. Kanapes papuoškite aštriosios paprikos griežinėliais. Pikantiškas užkandis šventiniam stalui paruoštas!
Kategorijos