Kebabas orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-16

Kebabas orkaitėje

Gaminimo laikas
50 min.
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kebabas orkaitėje Žingsnis 1
Nuplaukite žaliuosius svogūnus, citriną ir taukus. Nulupkite bulves ir svogūnus. Išspauskite citrinos sultis. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Paruoškite iešmelius.

Žingsnis 2

Kebabas orkaitėje Žingsnis 2
Sumalkite gabalėlį lašinių per mėsmalę ir sumaišykite su malta mėsa. Smulkiai supjaustykite svogūną ir žaliąjį svogūną ir įmaišykite į maltą mėsą. Pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, malta kalendra, citrina ir citrinos sultimis. Vėl sumaišykite.

Žingsnis 3

Kebabas orkaitėje Žingsnis 3
Iš faršo atsargiai suformuokite pailgus kebabus išilgai iešmų. Dėkite juos ant vielinio grotelių laikiklio.

Žingsnis 4

Kebabas orkaitėje Žingsnis 4
Bulves supjaustykite apskritais griežinėliais. Sudėkite jas į kepimo skardą. Į skardą supilkite alų. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir ant viršaus uždėkite lentynėlę su kebabais. Kepkite 15 minučių. Apverskite kebabus ir kepkite dar 15 minučių.

Žingsnis 5

Kebabas orkaitėje Žingsnis 5
Kebabus patiekite su bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai

Kategorijos