Publikavimo data: 2023-09-16
Kebabas orkaitėje
Žingsnis 1
Nuplaukite žaliuosius svogūnus, citriną ir taukus. Nulupkite bulves ir svogūnus. Išspauskite citrinos sultis. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Paruoškite iešmelius.
Žingsnis 2
Sumalkite gabalėlį lašinių per mėsmalę ir sumaišykite su malta mėsa. Smulkiai supjaustykite svogūną ir žaliąjį svogūną ir įmaišykite į maltą mėsą. Pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, malta kalendra, citrina ir citrinos sultimis. Vėl sumaišykite.
Žingsnis 3
Iš faršo atsargiai suformuokite pailgus kebabus išilgai iešmų. Dėkite juos ant vielinio grotelių laikiklio.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite apskritais griežinėliais. Sudėkite jas į kepimo skardą. Į skardą supilkite alų. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir ant viršaus uždėkite lentynėlę su kebabais. Kepkite 15 minučių. Apverskite kebabus ir kepkite dar 15 minučių.
Žingsnis 5
Kebabus patiekite su bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis.
Kategorijos