Publikavimo data: 2023-09-16
Keptas moliūgas su spanguolėmis
Žingsnis 1
Moliūgą nuplaukite, nulupkite odelę ir sėklas. Nuplaukite spanguoles. Sūrį sutrinkite šakute. Nuplaukite petražoles, atskirkite lapelius nuo stiebo. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Paruoškite kepimo indą.
Žingsnis 2
Paruoškite moliūgą. Supjaustykite moliūgą kubeliais. Sudėkite juos į formą, įberkite druskos, pipirų, aliejaus ir viską išmaišykite. Dėkite formą į orkaitę 20 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite patiekalą. Išimkite formą su keptu moliūgu, sudėkite į ją spanguoles ir išmaišykite. Dėkite atgal į orkaitę 10 minučių. Išimkite moliūgą ir spanguoles iš orkaitės ir įmaišykite cinamoną, medų ir sūrį. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Paruoštą patiekalą sudėkite į lėkštę ir papuoškite petražolių lapeliais.
Kategorijos