Keptas saldus moliūgas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-16

Keptas saldus moliūgas

Gaminimo laikas
40 min.
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Keptas saldus moliūgas Žingsnis 1
Nuplaukite moliūgą, pašalinkite odą ir sėklas. Įkaitinkite orkaitę iki 180⁰C temperatūros.

Žingsnis 2

Keptas saldus moliūgas Žingsnis 2
Moliūgą supjaustykite 1 cm storio riekelėmis.

Žingsnis 3

Keptas saldus moliūgas Žingsnis 3
Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu. Į formą įdėkite moliūgą.

Žingsnis 4

Keptas saldus moliūgas Žingsnis 4
Apšlakstykite moliūgą augaliniu aliejumi, pabarstykite cukranendrių cukrumi ir cinamonu. Rankomis švelniai paskirstykite cukrų, cinamoną ir sviestą ant moliūgo.

Žingsnis 5

Keptas saldus moliūgas Žingsnis 5
Kepkite moliūgą orkaitėje 30 minučių 180 °C temperatūroje.Jei orkaitėje yra konvekcinis režimas, įjunkite jį likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, tada moliūgas bus rausvas ir iškepęs.

Žingsnis 6

Keptas saldus moliūgas Žingsnis 6
Paruoštą moliūgą pabarstykite moliūgų sėklomis. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
moliugų receptai

Kategorijos