Keptas saldus moliūgas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-16

Keptas saldus moliūgas

Gaminimo laikas
40 min.
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas saldus moliūgas Žingsnis 1
Nuplaukite moliūgą, pašalinkite odą ir sėklas. Įkaitinkite orkaitę iki 180⁰C temperatūros.

Žingsnis 2

Keptas saldus moliūgas Žingsnis 2
Moliūgą supjaustykite 1 cm storio riekelėmis.

Žingsnis 3

Keptas saldus moliūgas Žingsnis 3
Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu. Į formą įdėkite moliūgą.

Žingsnis 4

Keptas saldus moliūgas Žingsnis 4
Apšlakstykite moliūgą augaliniu aliejumi, pabarstykite cukranendrių cukrumi ir cinamonu. Rankomis švelniai paskirstykite cukrų, cinamoną ir sviestą ant moliūgo.

Žingsnis 5

Keptas saldus moliūgas Žingsnis 5
Kepkite moliūgą orkaitėje 30 minučių 180 °C temperatūroje.Jei orkaitėje yra konvekcinis režimas, įjunkite jį likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, tada moliūgas bus rausvas ir iškepęs.

Žingsnis 6

Keptas saldus moliūgas Žingsnis 6
Paruoštą moliūgą pabarstykite moliūgų sėklomis. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos