Keptos spurgos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-16

Keptos spurgos

Gaminimo laikas
40 min.
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Keptos spurgos Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus ir išdėliokite juos ant stalo, kad būtų patogu naudoti.

Žingsnis 2

Keptos spurgos Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį ir supilkite į jį pieną. Įmuškite vieną vištos kiaušinį, įberkite cukraus ir druskos pagal skonį. Išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 3

Keptos spurgos Žingsnis 3
Į gilų dubenį suberkite miltus ir sodą. Užminkykite elastingą tešlą ir palikite ją 15 minučių.

Žingsnis 4

Keptos spurgos Žingsnis 4
Paruoškite švarų paviršių darbui su tešla. Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite 1 cm storio tešlą.

Žingsnis 5

Keptos spurgos Žingsnis 5
Naudodamiesi formelėmis arba apskritimu išpjaukite koldūnų ruošinius.

Žingsnis 6

Keptos spurgos Žingsnis 6
Paimkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Dėkite į aliejų koldūnus ir kepkite juos iš abiejų pusių pakaitomis, kol taps auksinės spalvos. Paruošta!

Žingsnis 7

Keptos spurgos Žingsnis 7
Padėkite keksiukus ant popierinio rankšluosčio. Tai turėtų sugerti aliejaus perteklių po kepimo. Iškeptos spurgos paruoštos!

Žingsnis 8

Keptos spurgos Žingsnis 8
Dėkite spurgas į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra. Iškeptus spurgas papuoškite mėtų lapeliais. Skanaus!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
spurgu receptai

Kategorijos