Publikavimo data: 2023-09-16
Keptos spurgos
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus ir išdėliokite juos ant stalo, kad būtų patogu naudoti.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį ir supilkite į jį pieną. Įmuškite vieną vištos kiaušinį, įberkite cukraus ir druskos pagal skonį. Išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį suberkite miltus ir sodą. Užminkykite elastingą tešlą ir palikite ją 15 minučių.
Žingsnis 4
Paruoškite švarų paviršių darbui su tešla. Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite 1 cm storio tešlą.
Žingsnis 5
Naudodamiesi formelėmis arba apskritimu išpjaukite koldūnų ruošinius.
Žingsnis 6
Paimkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Dėkite į aliejų koldūnus ir kepkite juos iš abiejų pusių pakaitomis, kol taps auksinės spalvos. Paruošta!
Žingsnis 7
Padėkite keksiukus ant popierinio rankšluosčio. Tai turėtų sugerti aliejaus perteklių po kepimo. Iškeptos spurgos paruoštos!
Žingsnis 8
Dėkite spurgas į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra. Iškeptus spurgas papuoškite mėtų lapeliais. Skanaus!
Kategorijos