Keptos spurgos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-16

Keptos spurgos

Gaminimo laikas
40 min.
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos spurgos Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus ir išdėliokite juos ant stalo, kad būtų patogu naudoti.

Žingsnis 2

Keptos spurgos Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį ir supilkite į jį pieną. Įmuškite vieną vištos kiaušinį, įberkite cukraus ir druskos pagal skonį. Išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 3

Keptos spurgos Žingsnis 3
Į gilų dubenį suberkite miltus ir sodą. Užminkykite elastingą tešlą ir palikite ją 15 minučių.

Žingsnis 4

Keptos spurgos Žingsnis 4
Paruoškite švarų paviršių darbui su tešla. Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite 1 cm storio tešlą.

Žingsnis 5

Keptos spurgos Žingsnis 5
Naudodamiesi formelėmis arba apskritimu išpjaukite koldūnų ruošinius.

Žingsnis 6

Keptos spurgos Žingsnis 6
Paimkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Dėkite į aliejų koldūnus ir kepkite juos iš abiejų pusių pakaitomis, kol taps auksinės spalvos. Paruošta!

Žingsnis 7

Keptos spurgos Žingsnis 7
Padėkite keksiukus ant popierinio rankšluosčio. Tai turėtų sugerti aliejaus perteklių po kepimo. Iškeptos spurgos paruoštos!

Žingsnis 8

Keptos spurgos Žingsnis 8
Dėkite spurgas į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra. Iškeptus spurgas papuoškite mėtų lapeliais. Skanaus!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos