Publikavimo data: 2023-09-11
Klasikinis kiaulienos guliašas su padažu
Žingsnis 1
Nuplaukite kiaulieną, nuimkite plėvelės. Supjaustykite juostelėmis arba griežinėliais.
Žingsnis 2
Į keptuvę storu dugnu arba keptuvę supilkite aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite mėsą, pasūdykite ir kepkite, kol apskrus.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite kubeliais. Sutarkuokite morkas.
Žingsnis 4
Pomidorų pastą atskieskite vandeniu ir gerai išmaišykite. 2-3 šaukštai pastos -1/2 puodelio vandens. Galima naudoti 2-3 šviežius pomidorus, juos reikia sutrinti į tyrę.
Žingsnis 5
Į puodą su mėsa sudėkite svogūnus ir kepkite 10 minučių. Tada supilkite pomidorų tyrę. Suberkite prieskonius ir toliau troškinkite.
Žingsnis 6
Į mėsą sudėkite tarkuotas morkas ir viską gerai išmaišykite. Troškinkite 20 minučių.
Žingsnis 7
Į padažą suberkite miltus ir supilkite 1/3 puodelio vandens, gerai išmaišykite. Troškinkite dar 15 minučių uždengę dangtį ir maišydami.
Žingsnis 8
Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos į guliašą įdėkite 2 lauro lapus.
Žingsnis 9
Klasikinis kiaulienos guliašas su padažu paruoštas! Patiekite su mėgstamu garnyru
Kategorijos