Publikavimo data: 2023-09-16
Koldunai be kiaušinių
Žingsnis 1
Sudėkite visus produktus ant stalo, persijokite miltus per sietelį, kad jie prisipildytų deguonies ir būtų puresni. Paruoškite maišelį arba maistinę plėvelę.
Žingsnis 2
Į gilų indą suberkite miltus ir druską, išmaišykite. Tada supilkite vandenį, išmaišykite ir palikite 15 minučių pastovėti. Kai tešla pailsės, minkykite ją rankomis, kol taps elastinga. Tai užtruks 7-10 minučių. Į tešlą sudėkite sviestą ir vėl minkykite 3-5 minutes, kol tešla taps vientisa.
Žingsnis 3
Paruoškite koldūnus. Iškočiokite 2-3 mm storio tešlą. Iškirpkite 4-6 cm skersmens apskritimus naudodami perforatorių. Į vidurį dėkite maltos mėsos ir tvirtai užspauskite tešlos kraštus.
Žingsnis 4
Išvirkite koldūnus. Į puodą į verdantį vandenį sudėkite koldūnus. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir lauro lapų. Virkite 8-10 minučių. Dėkite koldūnus į lėkštę. Pagal skonį įpilkite sviesto, majonezo arba grietinės.
Žingsnis 5
Patiekalą puošia gražios lėkštės ir šviežios žolelės.
Kategorijos