Koldunai su suriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-16

Koldunai su suriu

Gaminimo laikas
70 min.
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldunai su suriu Žingsnis 1
Patogiai sudėkite visus maisto produktus. Nuplaukite daržoves. Prieš tai persijokite miltus per sietelį, kad juose atsirastų deguonies ir jie būtų puresni. Pasiruoškite gilią keptuvę.

Žingsnis 2

Koldunai su suriu Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Į gilų indą supilkite vandenį, kiaušinį, druską ir miltus ir išmaišykite. Tešlą minkykite rankomis 5-7 minutes. nepadarykite tešlos labai tirštos. Iškočiota ji taps standesnė.

Žingsnis 3

Koldunai su suriu Žingsnis 3
Paruoškite koldūnus. Pabarstykite stalo paviršių miltais ir iškočiokite 2-3 mm storio tešlą. Iškirpkite 4-6 cm skersmens apskritimus naudodami perforatorių. Į vidurį dėkite maltos mėsos ir stipriai užspauskite tešlos kraštus.

Žingsnis 4

Koldunai su suriu Žingsnis 4
Kepkite koldūnus. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir sudėkite koldūnus. Susmulkinkite svogūną, papriką supjaustykite mažais kvadratėliais ir sudėkite į keptuvę. Pasūdykite, įberkite paprikos, uždenkite ir 10-15 min. troškinkite ant vidutinės ugnies. Baigiant troškinti padidinkite ugnį ir kepkite koldūnus, kol taps traškūs. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir uždengę palaikykite dar 3-5 minutes, kad sūris išsilydytų.

Žingsnis 5

Koldunai su suriu Žingsnis 5
Norėdami gražiai patiekti keptus koldūnus su sūriu, sudėkite juos į gražią lėkštę ir papuoškite smulkiai supjaustytomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos