Koldūnai su varške ir žaliaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Koldūnai su varške ir žaliaisiais svogūnais

Neįprastas koldūnų su varške, sūriu ir žolelėmis receptas, kuriuo su manimi pasidalijo mano uošvė. Tai labai greitas ir skanus patiekalas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.45/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai su varške ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 1
Sutrinkite varškę.

Žingsnis 2

Koldūnai su varške ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su varške.

Žingsnis 3

Koldūnai su varške ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 3
Įmuškite 2 kiaušinius, išmaišykite.

Žingsnis 4

Koldūnai su varške ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 4
Įpilkite pieno ir druskos.

Žingsnis 5

Smulkiai supjaustykite svogūnus, sudėkite ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Dalimis suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite tešlą.

Žingsnis 7

Koldūnai su varške ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 7
Padalykite tešlą į dvi dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite ir supjaustykite riekelėmis.

Žingsnis 8

Koldūnai su varške ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 8
Kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos