Publikavimo data: 2024-09-17
Koldūnai su varške ir žaliaisiais svogūnais
Neįprastas koldūnų su varške, sūriu ir žolelėmis receptas, kuriuo su manimi pasidalijo mano uošvė. Tai labai greitas ir skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Sutrinkite varškę.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su varške.
Žingsnis 3
Įmuškite 2 kiaušinius, išmaišykite.
Žingsnis 4
Įpilkite pieno ir druskos.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite svogūnus, sudėkite ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Dalimis suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite tešlą.
Žingsnis 7
Padalykite tešlą į dvi dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite ir supjaustykite riekelėmis.
Žingsnis 8
Kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos